Кредитен Калкулатор - ПБ Лични Финанси - PrestaShop 1.6.x

I. Къде можем да използваме програмата?

Кредитен Калкулатор - ПБ Лични Финанси - PrestaShop 1.6.x е програма (модул) предназначен за вграждане в платформи за онлайн магазини основаващи се на PrestaShop версии 1.6.x. Добавя към магазина възможността да предлага своите стоки на изплащане използвайки ПБ лични финанси. За да използвате кредитния калкулатор трябва да имате договори за продажба на лизинг с Банката.

II. За кои версии на PrestaShop е приложим модула?

Програмата е разработена и тествана за версиите на PrestaShop 1.6.x.

III. Описание на функционалните възможности на програмата.

Настройки на общите възможности на модула:

Модула се визуализира в продуктовата страница като два бутона за "Купи на изплащане" и "На вноски с твоята карта" разположен под стандартния бутон "Купи". Модула се визуализира по същия начин и в страницата с количката на сайта. При избиране на бутона "Купи на изплащане" се отваря нов прозорец с възможност за избиране на някоя от различните лизингови схеми предлагани от Банката. Можете да добавяте или променята първоначална вноска. При избиране на бутона "На вноски с твоята карта" се отваря нов прозорец с възможност за избиране на някоя от различните лизингови схеми предлагани от Банката за закупуване на лизинг чрез Кредитна Карта. Можете да добавяте или променята първоначална вноска.

С избор на бутона "Продължи" ще бъдете прехвърлен към нова страница в която трябва да попълните Вашите лични данни необходими за получаване на лизинга от Банката. Този прозорец е с еднакво съдържание независимо от бутона чрез който сте дошли в страницата.

След натискане на бутона "Изпрати" Вашата заявка за кредит ще бъде изпратена като мейл съобщение към Администратора на сайта, към Вас като заявител и към Банката за автоматична обработка. Ще се отвори нова страница в която ще се визуализират данни за лизинга.

Следва процедура по подписване на дикументите и получаване на заявените стоки.

Настройки на модула за ПБ Лични Финанси:

Включване / Изключване на модула.

Въвеждане на e-mail за изпращане на съобщения.

Включване / Изключване на опцията за "Купи сега плати по-късно".

Въвеждане на идентификатор на магазина пред Банката.

Избор на лизингова схема за стандартен лизинг и лизинг чрез кредитна карта.

Въвеждане на минимална сума за задействане на мотода чрез ПБ Лични Финанси.

IV. Инсталиране

Модулът Кредитен Калкулатор - ПБ Лични Финанси - PrestaShop 1.6.x следва изискванията на платформата за начин на инсталация. Инсталацията му не се отличава от стандартната за всеки един модул за PrestaShop 1.6.x.

В предложената цена за закупуване на модула е включена безплатна инсталация. В случай, че желаете ние да извършим инсталацията на модула във Вашия сайт то трябва да ни уведомите след закупуването му.

V. Тестови магазини - https://presta16.avalonbg.com

PrestaShop 1.6.x

Тестови магазин с инсталиран и настроен тестови модул за закупуване на стока на изплащане.

VI. Право на ползване, варианти, цени

Кредитен Калкулатор - ПБ Лични Финанси - PrestaShop 1.6.x
144.00 лв. с ДДС

* Лицензия за ползване на продукта на един домейн за неограничено време.

Посочената цена е само за закупуване на модула плюс инсталация. В цената не се включват промени в модула. Тези допълнителни функции са въпрос на допълнителни разговори за определяне на цената спрямо конкретните изисквания на клиента.

Начин на закупуване и доставка:

След като направите заявка от нашия онлайн магазин
или директно на E-Mail: home@avalonbg.com, указвайки Вашите фирмени данни, ще Ви бъде изпратена проформа фактура за извършване на необходимото плащане за покупката. След удостоверяване на плащането, ще Ви бъде изпратена оригиналната фактура заедно с необходимите файлове за инсталацията на Кредитен Калкулатор - ПБ Лични Финанси - PrestaShop 1.6.x.

Кредитен Калкулатор - ПБ Лични Финанси - PrestaShop 1.6.x

Кредитен Калкулатор - ПБ Лични Финанси - PrestaShop 1.6.x. Модул за продаване на стоки от онлайн магазини с платформа PrestaShop 1.6.x чрез ПБ лични финанси.