Новини

Покажи 1 до 4 от 6 (2 страници)

  • Париба Лични Финанси нов кредитен калкулатор за OpenCart 4.x

    Авалон ООД завърши разработката на нов Кредитен Калкулатор за Париба Лични Финанси.

    Кредитния калкулатор може да работи на платформата OpenCart версии 4.x. Лизинговия калкулатор е собственост на Авалон ООД и ще се разпространява срещу заплащане от 144.00 лв. с ДДС. Можете да го откриете на следния адрес "https://avalonbg.com/software/cc-oc-bnp-4x.html".

  • UNI Credit нов кредитен калкулатор

    Авалон ООД завърши разработката на пет нови Кредитни Калкулатора за УНИ Крдит Булбанк.

    Кредитните калкулатори могат да работят на платформите OpenCart версии 2.x, 2.3.x, 3x, Magetno 1.x, 2.x. Лизинговите калкулатори са собственост на Банката и ще се предлагат безплатно на всички нейни клиенти с онлайн магазини на изброените по-горе платформи. Можете да се свържете с Банката за да получите своя кредитен калкулатор. Предстои изграждането и на лизингови калкулатори за други онлайн платформи тип електронни магазини.

  • ortotehnika.com

    Завършен е проекта по създаване на Корпоративен Фирмен Сайт на Лаборатория за Атипично Протезиране, ortotehnika.com.

    Произвеждат се всички видове помощни технически средства и роботи „БИОНИКА“ за рехабилитация на детски церебрален паралич и гръбначно мозъчни заболявания.

    Изграждане на стандартен, статичен уеб сайт по поръчка на клиента с информация предоставена ни от него. В цената за Уеб пакета са включени: Общ графичен дизайн изграден съобразно изискванията на клиента. (лого, снимки, цветове, шрифт и др.) Структурирано заглавно меню (Начало, За нас, Продукти и услуги и др.) До 10 вътрешни страници До 30 продукта или услуги (При нужда от по-голям брой продукти или услуги, цената е по договаряне) Форма за контакт Първоначална оптимизация за търсещи машини (SEO) Административен панел Предлагаме помощ за закупуване на домейн и хостинг, като цената е по договаряне.

  • TBI Bank - Кредитен Калкулатор

    Авалон ООД сключи договор за разработка на TBI Bank – Кредитен Калкулатор за онлайн магазини с TBI Bank – Румъния.

    Очаква се до края на 02.2018 г. Калкулатора да бъде пуснат в употреба.

    Калкулатора ще работи на принцип подобен на този на ТБИ Банк България. Ще има известна разлика в процедурите, дължащи се на различните методи за лизинг в двете държави. Oсновната разлика е , че при този калкулатор ще се създава и запазва поръчка и в системата на електронния магазин.

    Калкулатора ще бъде разработван за работа със следните платформи: Magento 1, Magento 2, PrestaShop, WooCommerce, OpenCart. Ще работи на принципа на допълнителен модул за плащане.

Покажи 1 до 4 от 6 (2 страници)