0619 22218  home@avalonbg.com - Авалон ООД  Лясковец, Васил Левски 7

TBI Bank – Кредитен Калкулатор

Новини


TBI Bank - Кредитен Калкулатор

TBI Bank – Кредитен Калкулатор.

Авалон ООД сключи договор за разработка на TBI Bank – Кредитен Калкулатор за онлайн магазини с TBI Bank – Румъния. Очаква се до края на 02.2018 г. Калкулатора да бъде пуснат в употреба.

Калкулатора ще работи на принцип подобен на този на ТБИ Банк България. Ще има известна разлика в процедурите, дължащи се на различните методи за лизинг в двете държави. основната разлика е , че при този калкулатор ще се създава и запазва поръчка и в системата на електронния магазин.

Калкулатора ще бъде разработван за работа със следните платформи: Magento 1, Magento 2, PrestaShop, WooCommerce, OpenCart. Ще работи на принципа на допълнителен модул за плащане.


7 коментара за "TBI Bank – Кредитен Калкулатор"

 1. wiley68 каза:

  Калкулатора е завършен и вече близо месец се използва. Разработен е за следните платформи: Magento 1.x, Magento 2.x, PrestaShop 1.6.x, PrestaShop 1.7.x, WooCommerce, OpenCart 3.x

 2. Здравко каза:

  Здравейте платформата, която ползвам за онлайн магазина си е на drupal. Възможно ли е да се инсталира модула на tbi. Базирана е на Php.

  1. wiley68 каза:

   Здравейте,
   Можете да използвате разработката на калкулатора за PHP базирани платформи. Повече информация за начина на работа и инсталиране от тук: http://tbibank.support/help.php или се свържете направо със вашия Акаунт Мениджър от ТБИ Банк. Можете да ползвате и този адрес за връзка: admin@tbibank.support

Напиши коментар по темата

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


0