0619 22218  home@avalonbg.com - Авалон ООД  Лясковец, Васил Левски 7

Кредитен Калкулатор – PrestaShop

WEB модули


prestashop

Кредитен Калкулатор – PrestaShop. Модул (Кредитен Калкулатор) за продаване на стоки от онлайн магазини с платформа PrestaShop чрез TBI Bank, UNI Credit и Париба лични финанси.

I. КЪДЕ МОЖЕМ ДА ИЗПОЛЗВАМЕ ПРОГРАМАТА?

Това е програма (модул) предназначен за вграждане в платформи за онлайн магазини основаващи се на PrestaShop. Добавя към магазина възможността да предлага своите стоки на изплащане използвайки TBI Bank, UNI Credit или Париба лични финанси.

II. За кои версии на PrestaShop е приложима?

Програмата е разработена и тествана за версиитена  PrestaShop 1.6.x и 1.7.x.

III. ОПИСАНИЕ НА ФУНКЦИОНАЛНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ НА ПРОГРАМАТА.

Кредитен Калкулатор – PrestaShop, TBI Bank

Модулът е собственост на банката. Предлага се и се разпространява безплатно от нея. Разработката и поддръжката на продукта се извършва от нашата фирма. Можете да получите по-подробна информация за работата на модула от следния адрес: https://tbibank.support/help.php

Кредитен Калкулатор – PrestaShop, UNI Credit, Париба лични финанси

Продукта е собственост на нашата фирма. Разработва се и се разпространява от нас вече няколко години.
На страницата на конкретния продукт, който е избрал Вашия клиент, се появяват допълнителни бутони за закупуване на продукта на изплащане. Същитe бутони се появяват и на страницата с кошницата на заявените продукти от клиента Ви. Тези бутони се повяват само за продукти или за група от заявени продукти, чиято цена е над посочената базова цена. Това е изискване на Банките. Има някой наши клиенти работещи с този модул, които са договорили със съответните Банки минимална цена за стока на изплащане различна от стандартните 150 лв. Ако се договори друга минимална цена можете да я промените.

Процедури

Промяната можете да направите в административния панел на модула, за всяка от Банките. Дизайна на показаните бутони е съобразен със стандартната тема на PrestaShop.
При избиране на бутона Купи със съответната Банка се визуализира, Калкулатор за закупуване на стока на изплащане. На първия ред на калкулатора клиента вижда общата цена на продукта или продуктите за които той кандитатства за закупуване на кредит. От втория ред клиента избира срока на изплащане. При смяна на броя месеци, автоматично се променят и преизчисляват „Месечната вноска“, „Общо дължимата сума за периода“ и „ГПР“. На следващия ред клиента може да види „Месечната вноска“, която ще дължи всеки месец до края на кредита на банката. На следващия ред клиента може да види „Общата сума“, която ще дължи за целия период на кредита заедно с включените лихви и всички оскъпявания на банката. На следващият ред клиента може да види общият „ГПР“.

Данни

С избирането на бутона „Изпрати“, попълнените от клиента данни се изпращат на административния мейл адрес. Клиента получава визуално потвърждение за изпратената заявка със следващата страница която се появява автоматично след изпращането. След получаване на необходимите данни от клиента за извършване на процедурата по закупуване на стока на изплащане, извършвате необходимите стъпки според посочената и избрана от банката и Вас процедура.

Процедурите и калкулациите по закупуване на стоки на изплащане подлежат на промяна от съответната Банка , при възникнала такава ние се ангажираме да Ви предоставим извършените промени безплатно. Фирма Авалон ООД, предоставя своя модул за продажби на изплащане, създаден според текущите изисквания и данни предоставени от съответната Банка. Фирма Авалон ООД, не носи отговорност, ако поради промяна в технологията за продажба на изплащане на някоя от Банките, модулът не може да продължи да работи в този му вид.

IV. ИНСТАЛИРАНЕ

Инсталирането на Кредитен калкулатор – PrestaShop става като разархивирате намиращите се в архивния файл„CC_PrestaShop_[xxx]_ver_X.X.X.rar“ , който сте получили при закупуването на програмата в директорията за модули на вашия PrestaShop. След което отваряте Адмистративния панел на Вашя PrestaShop магазин и отваряте менюто: „Modules and Services“ Избирате да се показват всички неинсталирани модули. В най-долната част би трябвало да видите нашият модул „Кредитен калкулатор vX.X.XX“. Бутона в дясната част на избрания от Вас модул, „Install“ извършва инсталирането на модула във Вашата система. След извършването на инсталирането сте готови за конфигуриране на модула.
Приятна работа!

При нужда можем да инсталираме вместо Вас модула, като процедурата е безплатна за Вас. За целта е нужно да се свържете с нас и да заявите това Ваше желание. Ще са ни необходими данни за вашия сървърен акаунт за , които ще се уточним допълнително.


ПРАВО НА ПОЛЗВАНЕ, ВАРИАНТИ, ЦЕНИ:

Кредитен Калкулатор – PrestaShop – UNI Credit
144.00 лв. с ДДС

Кредитен Калкулатор – PrestaShop – Париба лични финанси
144.00 лв. с ДДС

* Лицензия за ползване на продукта на един домейн за неограничено време.

Посочената цена е само за закупуване на самия модул. В цената не се включват промени в модула. Тези допълнителни функции са въпрос на допълнителни разговори за определяне на цената спрямо конкретните изисквания на клиента.

Възможни са варианти за безплатно инсталиране и настройване на продукта.

Начин на закупуване и доставка:
След като направите заявка от нашия онлайн магазин
или директно на E-Mail: home@avalonbg.com, указвайки Вашите фирмени данни, ще Ви бъде изпратена проформа фактура за извършване на необходимото плащане за покупката. След удостоверяване на плащането, ще Ви бъде изпратена оригиналната фактура заедно с необходимите файлове за инсталацията на Кредитния Калкулатор.
При Ваше желание плащането може да се извърши и с наложен платеж чрез куриер.


Демонстарация на Кредитните Калкулатори

Тестов магазин – PrestaShop 1.6.x

Магазин: http://presta16.avalonbg.space/

Административен панел: http://presta16.avalonbg.space/admin123
Потребител: home@avalonbg.com
Парола: 1password9

Тестов магазин – PrestaShop 1.7.x

Магазин: http://presta17.avalonbg.space/

Административен панел: http://presta17.avalonbg.space/admin123
Потребител: home@avalonbg.com
Парола: 1password9

Тук можете да разгледате начина на работа с модулите за Кредитен Калкулатор на различните банки.


Напиши коментар по темата

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


0