Авалон ООД Logo

Продажба на компютри, лаптопи, принтери на ниски цени. Проектиране на софтуер. Ремонт и сервиз на компютърна техника. Рециклиране и възстановяване на консумативи. Мрежи за пренос на данни и видео охрана. Системна помощ.

Квалификации

Отлично квалифициран персонал

Авалон ООД разполага с висококвалифицирани техници, продвач-консултанти и програмисти , с много богат опит и техническа квалификация.

Иновации

Най-новите технологии

Предлаганите от нашия екип продукти и услуги използват най-новите информационни технологии за да покриват весички изисквания на съвременния ни живот.

Консултации

Обслужване на най-добро ниво

При нас можете да получите безплатни консултации за необходимите Ви проекти. Отговаряме на всеки поставен от Вас въпрос, точно, обстойно и навреме

Екипът ни работи в IT сферата повече от 15 години

Имаме многогодишен натрупан опит в областта на продажбата на компютърна техника и периферни устройства. Притежаваме отлична сервизна база с високо квалифицирани техници. Имаме многогодишен опит в проектирането на софтуер за фирми и промишлеността. Възстановяваме и връщаме към повторна употреба на голямо разнообразие от консумативи за принтери. Изградили сме не малка част от мрежите за пренос на данни и видеонаб;юдение в региона.

Информация

за контакт: 08.00 - 18.00

Освен в посоченото тук работно време, можете да се свържете с нас по електронен път и във всяко удобно за Вас време. Ще бъде обърнато внимание на всеки поставен от Вас въпрос или коментар. Всяка получена заявка за ремонт, помощ или проектиране на софтуер ще бъде разгледана, ще Ви бъде изготвена съответната оферта и ще Ви бъде предоставен навременен и точен отговор. Моля попълвайте точно данните си за контакт за да можем да се свържем с вас в последствие.

ДОБРА ТЪРГОВСКА ПРАКТИКА

"Авалон" ООД се стреми да спазва правилата за Добра Търговска Практика. Ние държим изключително много на коректните взаимоотношения с нашите клиенти. Предлагаме на всички наши корпоративни клиенти договори за абонаментно сервизно обслужване. Сключването на такива договори води до цени с големи търговски отстъпки за клиентите. Моля посетете страницата с референции за нашата работа.

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

Излезе новата версия на OpenCart 2.3.0.2
Спиране на Windows 10 Defender
Как да премахнем празните редове във файл редактиран с notepad ++
Как да записваме събития генерирани от Magento в логове

Магазин

Какво предлагаме компютърен магазин, Тук можете да намерите всичко необходимо на добра цена.


Магазин

Магазин за компютри, принтери, консумативи, лаптопи, монитори, резервни части, сервиз, софтуер

"Авалон" ООД има магазин, в който предлага компютри, лаптопи, принтери, консумативи, аксесоари, монитори, мрежово оборудване и периферни устройства. Магазина се намира в гр. Горна Оряховица, ул. "Отец Паисий" 27. (43.119458, 25.686440)

Нашите продавач-консултанти ще Ви обърнат необходимото внимание. Ще Ви консултираме за да можете да изберете най-подходящите за конкретния случай продукти. Избора на най-подходящия продукт ще Ви спести проблемите с използването му.


Онлайн Магазин

Какво предлагаме онлайн магазин от който можете да закупите нашите продукти, Тук можете да намерите стокато, която е налична в нашия склад и да я закупите.


Онлайн магазин

Магазин за компютри, принтери, консумативи, лаптопи, монитори, резервни части, сервиз, софтуер

Предлагаме възможността за закупуване на наличната в склада ни стока онлайн. Ако нямате възможност да посетите нашия магазин ще можете да пазарувате отдалечено. Стоката ще можете да закупите на цената на която я продаваме от нашия склад. Можете да изберете начина на доставка и заплащане на стоката. Ще имате възможност да прегледате продукта преди да го заплатите.

Лаптоп Lenovo ThinkPad X200s

Лаптоп Lenovo ThinkPad X200s

Лаптоп Lenovo ThinkPad X200s ,2 Core P8600 2.40GHz,3MB Cashe, 4GB,160GB,Intel GMA 4500HD. Най-доброто решение.

Разгледай в магазина

Mатричен принтер OKI ML1120

Mатричен принтер OKI ML1120

Матричен принтер OKI ML1120 въплащава дълготрайност и надеждност в компактен, лесен за употреба дизайн.

Разгледай в магазина

Kaspersky Anti-virus 2015 X200s

Kaspersky Anti-virus 2015 X200s

Стабилна антивирусна защита. Kaspersky Anti-Virus 2015 е професионален убиец на вируси.

Разгледай в магазина


Сервиз компютри

Какво предлагаме компютърен сервиз, Тук ще ремонтираме повреденитре Ви продукти.


Сервиз компютри

Ремонт и сервизиране на компютърна техника и периферните и устройства

Сервиз компютри „Авалон“ ООД изгради собствена база за ремонт и сервизиране на компютърна техника и периферните и устройства. Целта ни е да подобрим обслужването на нашите клиенти. Най-ценното ни притежание е екипа от отлично обучени специалисти с повече от десет годишен опит всеки в своята област. Всеки един от нашия екип е с нас повече от десет години, като за това време е получил огромен опит и познания в областта на диагностиката, ремонт и инсталиране на компютърната техника. За този период от време сме се старали, и мислим, че в голямата си част сме постигнали личния контакт и взаимно уважение с повечето си клиенти. Гордеем се с това , че немалка част от тях са ни клиенти за период от много години.


Сервиз принтери

Какво предлагаме сервиз принтери, Тук ще ремонтираме повреденитре Ви принтери.


Сервиз принтери

Ремонт и сервизиране на принтерна техника и консумативи за нея

Сервиз принтери „Авалон“ ООД изгради собствена база за ремонт и сервизиране на принтерна техника и консумативи за нея. Целта ни е да подобрим обслужването на нашите клиенти. Екипът ни от специалисти в областта на принтиращата техника е с изключително голям опит. Сервизните ни техници са добре обучени в диагностиката, ремонт и инсталиране на принтираща техника. Поради спецификата на работата по поддръжка на такава техника обслужваме част от нашите клиенти директно на място в техните офиси. Гордеем се с това , че немалка част от тях са ни клиенти за период от много години.


Компютърни мрежи

Какво предлагаме компютърни мрежи, Можем да свържем Вашите устройства в една обща мрежа.


Компютърни мрежи

Проектиране, изграждане и внедряване на мрежи за пренос на данни

„Авалон“ ООД от самото си създаване се занимава с проектирането, изграждането и внедряването на мрежи за пренос на данни. Екипът ни има натрупан огромен опит в работата с компютърни мрежи. Голяма част от компютърните мрежи в предприятията в региона ни са създадени с прякото ни участие. Проектирането , изграждането и настройването на прилежащия софтуер за управление на една мрежа е дълъг и сложен процес в който няма много тайни за нашия екип.


Софтуер

Какво предлагаме софтуер, Можем да превърнем всяко ваше желание в програма.


Софтуер

Проектиране, и внедряване на софтуер

Софтуер Екипът ни разработва софтуер повече от 15 години. Имаме многогодишен натрупан опит в областта на разработката на софтуер за десктоп машини, програми за работа с промишлени контролери, програми за управление на промишлени процеси, софтуер основаващ се на WEB технологиите, изграждане на корпоративни WEB страници, проектиране на онлайн магазини, изграждане на модули за редица CMS системи с отворен код, инсталиране и внедряване на разнообразен софтуер и мн. др. „Авалон“ ООД разполага с висококвалифицирани програмисти, с много богат опит в използването на най-съвременните платформи за разработка на софтуер. Създадените от нашия екип продукти използват най-новите информационни технологии и покриват всички изисквания на съвременното програмиране.

Заявка за проектиране на софтуер

TbiBank - Magento

TbiBank - Magento

Модул за вграждане на калкулатор за изчисляване на стоков кредит на TbiBank за Magento.

Разгледай в магазина

Maxtrade Lab

Maxtrade Lab

Програма за управление на дейността на Изпитвателна Лаборатория..

Разгледай в магазина

Credit - Prestashop

Credit - Prestashop

Модул за вграждане на калкулатор за изчисляване на стоков кредит на TbiBank и UniCredit за PrestaShop.

Разгледай в магазина


Системна помощ

Какво предлагаме системна помощ, Тук ще можете да намерите много решения на хардуерни и софтуерни проблеми.


Как да премахнем празните редове във файл редактиран с notepad ++

Ако сме отворили под Windows файл за редактиране създаден под Linux е много вероятно да видим файла като на всеки ред с текст следва един празен ред. Това се случва ...

Прочети подробно

Как да записваме събития генерирани от Magento в логове

Ако за някого представлява интерес тук ще опиша как да записваме събития случващи се в магазин на Magento в логове на нашия компютър. За целта трябва да работим с ...

Прочети подробно

PrestaShop – Получаване на общата сума в кошницата с или без такси

Става въпрос за онлайн магазин на базата на PrestaShop. Ако Ви се наложи да вземете за по-нататъшна обработка стойността на всички стоки в кошницата на PrestaShop можете да ...

Прочети подробно

Контакт с нас

Авалон ООД

гр. Горна Оряховица 5100 - ул."Патриарх Евтимий" 27 - home@avalonbg.com

0619 222180619 22218

Форма за контакт с нас

Всички полета отбелязани със знака * са задължителни за попълване.

Моля попълвайте точно данните си за да можем да осъществим обратен контакт с Вас. изпратените от Вас данни ще бъдат използвани единствено и само за целта на кореспонденцията между нас.